Profil

MAN Frederikshavn OG MAN Hjørring fusionerede i 1999, og i januar 2010 kom MAN Thisted til. Tilsammen beskæftiger vi i dag 25 medarbejdere. De tre værksteder udfører service og reparationer på alle typer af lastbiler og trucks.

Stærke fordele inden for lastbiler over 8 tons

Salgsafdelingen for trucks og lastbiler finder du i Frederikshavn. Som MAN forhandler vil vi, uanset hvilken transportopgave du har, give dig nogle af markedets stærkeste fordele inden for lastbilklassen over 8 tons.

MAN – verdens førende lastbilproducent

Nytænkning er nøgleordet og et ord, der altid er forbunden med MAN. MAN har igennem en lang årrække markeret sig som en af verdens førende lastbilproducenter og er et brand, man forbinder med høj kvalitet.

Flere forbedringer – nye EURO 6 motorer

Vi tilbyder et meget spændende produktsortiment med bla. nye EURO 6 motorer, nye gaerkasser og frontlook og et indvendigt design med en lang række tekniske og sikkerhedsmæssige forbedringer.

Engagerede medarbejdere – positiv oplevelse

Vi tilbyder dig tre moderne og velfungerende værksteder med alt inden for for det nyeste tekniske værktøjer og veluddannede personale, der til stadighed gennemgår allernyeste kurser. Vore mekanikere har manges års erfaring fra branchen og uanset lastbil og truckmærke løser vi opgaven. Vi har engagerede medarbejdere med indsigt og vi ønsker du som kunde altid får en positiv oplevelse, når du henvender dig til værkstedet i Frederikshavn, Hjørring eller Thisted.

På forkant med tidens krav