MAN Frederikshavn

Reparationer, service og vask af lastbiler og trucks.

Salgsafdeling:
Poul Asbjørn Olesen A/S
Transportcenter Nord
Nordvej 16, Vangen
9900 Frederikshavn

Tlf. +45 98 47 91 04
E-mail: info@pao-lastbilcenter.dk

Medarbejdere

Carrier Transicold introducerer en ny standard indenfor køletransport: Vector 1550.
September 2010 – Da den er konstrueret på basis af den gennemprøvede Vector 1850, kombinerer Vector 1550 pålideligheden af den fuldt ud elektriske teknologi med lavt brændstofforbrug, hvilket reducerer dine ejerskabsomkostninger.
I hjertet af Vector 1550 findes en patenteret, økonomioptimeret, hermetisk kompressor. Da den nyder godt af den økonomioptimerede kapacitetsforstærkning, er den hermetiske kompressor blevet gjort mindre, hvilket til gengæld har muliggjort en formindskelse af motorstørrelsen.

Brændstofforbrug nedsættes kraftigt pga. de 14 800 Watt.
Den nye Vector 1550 handler om alsidighed. Når den transporterer alle slags varer over enhver afstand og ved enhver temperatur vil den tilpasse sig dine logistikbehov. Dens lave anvendelsesomkostninger gør den perfekt til dine daglige opgaver.

Oplev Vector: www.vector1550.com

 

Facebook

Er der behov for er hurtig trækker,så har MAN sælgerne et godt tilbud til direkte levering, og Super pris,denne vogn står i øjeblikket hos MAN service partner Thisted Lastbilcenter.
Men kan hurtigt flyttes rundt mellem MAN afdelingerne.
Så ring bare til en MAN sælger
I jeres område
... See MoreSee Less

View on Facebook

Så har B N Transport A/S i Hjørring fået deres første MAN!

På sin 28 års fødselsdag sprang Bjarne Nielsen i 1971 ud som selvstændig vognmand. Han specialiserede sig hurtigt i kørsel med fisk, og sidst i 80'erne voksede firmaet, da vognmanden fik fingre i en af de eftertragtede sydgående tilladelser.

I dag kører firmaet primært nordpå med stykgods og har i de seneste år haft 15-18 biler i vognparken, hvor der nu også er en MAN at finde :)

Den nye bil er af type MAN TGX 26.500 6X2/2 BLS og er utrolig veludstyret bl.a er den udstyret med MAN´s D26 12,4 liters motor med 500 hestekræfter og 2500 Nm.

Bilen er ydermere med EfficientLine 3, Tipmatic automatgear, med Retarder, ACC (Adaptive Cruise Control), MAN Efficientcruice, Lygter i LED-teknik, MAN´s Multimedia Center med 7” skærm, MAN-Sound-System samt meget mere.

Bilen er klargjort af MAN Servicepartner Hjørring, Frederikshavn, Thisted.

Lastbilen er leveret af salgskonsulent Morten Møller Fanø.

Vi ønsker BN Transport tillykke med deres første MAN, og vi håber det ikke bliver den sidste ;)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Endnu 4 MAN lastbiler til Fiskelogistik Gruppen

Fiskelogistik gruppen A/S har endnu engang valgt MAN som deres leverandør af lastbiler. Fiskelogistik Gruppen har netop fået leveret 3 stk. MAN TGX 18.460 4X2 BLS samt 1 stk. MAN TGX 28.460 6X2-2 BLS. Ud af deres nu 24 store flåde er 13 af dem MAN lastbiler ;-)

Lastbilerne er bestilt med EfficientLine 3, som er en pakke med fuld fokus på brændstof besparelse.
Nedenfor ses noget af det udstyr som indgår i EfficientLine 3 pakken.

MAN EfficientCruise, er en fartpilot, der automatisk måler stigning og fald i landskabet. Derved accelererer bilen inden en bakke, hvis det er nødvendigt, og undgår nedgearing på bakker.

MAN EfficientRoll som også styrer rulning med GPS-preview på intelligent vis. Selv når det går en smule ned ad bakke skifter gearkassen automatisk til frigear – men dog kun, hvis der rent faktisk også kan spares på brændstoffet.

TipMatic gearkassen med Idle Speed Driving som muliggør komfortabel kørsel og fintfølende rangering ved tomgangshastighed, samt SmartShifting som sikrer et hurtigt skifteforløb i alle gear, der passer til den pågældende køresituation.

Dette er blot nogle af EfficientLine 3 pakkens mange tiltag, som samlet medvirker til en brændstofbesparelse på op til 6,35 % i forhold til forgængeren EfficientLine 2 gav en besparelse på op til 6,75 % af brændstofforbruget, så det er virkelig noget der kan mærkes på brændstof budgettet!

MAN Servicepartner Hjørring, Frederikshavn, Thisted, har stået for klargøringen af de fine lastbiler, Fl-Buur design Danmark har leveret motorkapperne med indgraveret MAN logo, og Astorp Skilte & Reklame har stået for stafferingerne.

Salgskonsulent Morten Møller Fanø har stået for levering.

Vi ønsker Fiskelogistik Gruppen stort tillykke med de fine MAN’er :-)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Er du medarbejderen vi mangler del meget gerne ... See MoreSee Less

View on Facebook

Poul Asbjørn Olesen A/S
Frederikshavn
Søger Lageransvarlig
Deles gerne.
... See MoreSee Less

View on Facebook
Facebook