MAN Frederikshavn

Repairs, servicing and washing of trucks and forklifts

Sale:
Poul Asbjørn Olesen A/S
Transportcenter Nord
Nordvej 16, Vangen
9900 Frederikshavn

Phone. +45 98 47 91 04
E-mail: info@pao-lastbilcenter.dk

Medarbejdere

 • Torben Jensen
  Shop Foreman

 • Peter Bæck Jensen
   Stock Manager

 • Morten Fanø Larsen
  Sales
  Phone. +45 21 61 17 97

Carrier Transicold introduces a new standard in cooling transportation: Vector 1550.
September 2010 – Building on the proven Vector 1850, Vector 1550 combines the reliability of all-electric technology with low fuel consumption, dramatically reducing your cost of ownership.
At the heart of the Vector 1550 is a patented economized hermetic compressor. Benefitting from the economizer capacity boost, the hermetic compressor has been downsized which in turn has enabled a reduction of the engine size.
While delivering 14 800 Watt, fuel consumption is drastically curbed.

The new Vector 1550 is all about versatility. Transporting all kinds of goods, at any distance and in any temperature, it will adapt to your logistical needs. Its low cost of use makes it the perfect fit for your every day operations.

Experience Vector: vector1550.com

See ISO Diploma here

 

Facebook

Første MAN til J & K Kappel 😀

Entreprenør- og Vognmandsfirmaet J. & K. Kappel blev grundlagt i 1942 af Søren Kappel, hvis sønner Janus og Knud Kappel overtog firmaet i 1983. I dag har firmaet 23 gode og rutinerede medarbejdere og en maskinpark bestående af 13 køretøjer, hvoraf dette er deres første MAN lastbil.
Firmaet løser alle store og små opgaver inden for entreprenør- og vognmandsfaget og har særlig stor erfaring med de større opgaver, bl.a. faste varetransporter og forskellige kystsikringsopgaver.

Den nye MAN er af type TGX 35.580 8x4-4 og er udstyret med en drej- og løftbar boggie for at give en så lille venderadius som muligt, samt MANs stærke D38 motor med 580 hk samt 2900 NM. Endvidere er bilen bygget med HMF hejs, flotte lukkede skabe og skørter, hejset er lukket pænt ind i dørk afskærmning for at lette rengøringen.

Lakering af bilen er forgået hos PPilgaard Auto & Lakcenter, og MAN Servicepartner Thisted har stået for den endelig klargøring. Det er salgskonsulent Erik Brændgaard Nielsen, som har stået for leveringen af den nye MAN.

Niclas som skal være chauffør på den nye flotte MAN havde 30 års fødselsdag på dagen, hvor de fik leveret deres MAN. Det kan man kalde for lidt af en fødselsdagsgave ;)

Vil du ønske Niclas og J. & K. Kappel tillykke med den nye MAN, så giv opslaget et like!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 ud af kun 100 Specielle PerformanceLine MAN´er 😮

Thomas Thomsen som hører til i Thy har mottoet ” vi tager det tunge læs” og det må man i den grad sige de lever op til. De tilbyder alt fra flytning af både, til fragt af stål og beton til byggeri. Endvidere tilbyder de en bred vifte af særtransportopgaver, som fx flytning af tunge elementer, vindmøller, både osv.

Thomas Thomsen har netop fået leveret den lækre bil! Som er af type MAN TGX 33.640 6X4 BLS og som har hele 640 hestekræfter samt 3000! Nm, bilen er spækket med lækkert udstyr, som Alcantara/læder sæder som er luftaffjedret og klimatiseret med varme og skuldertilpasning til både fører, og passager med blå syninger, samt blå seler.

Ydermere er bilen med 2-cyllindret kompresser, MAN EfficientCruise, EffecientRoll, multifunktionslæderrat, forchromet kofanger, klimaanlæg, køleboks og meget mere.

Som om det ikke var nok, får de også et certifikat på hvilke nr. ud af de 100 lastbilen de har fået, en lækker læder mappe samt en PerformanceLine Key-hanger.

Den flotte blå bil er klargjort af MAN Servicepartner Thisted, solgt og leveret af salgskonsulent Erik Brændgaard
Vi ønsker Thomas Thomsen tillykke med den flotte vogn
... See MoreSee Less

View on Facebook

Så blev der slebet gulv og malet i vangen det er blevet rigtigt flot👍👍👍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Så er der kommet MAN TGE varebiler til Hjørring Frederikshavn og Thisted kom forbi og få en prøvetur. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 fine MAN TGM´er til Avv i Hjørring :-)

AVV i Hjørring, som er en del af affaldsselskabet Vendsyssel Vest, og som bl.a. driver flere genbrugspladser i Vendsyssel, har netop fået leveret to flotte MAN TGM´er.

Bilerne er af type MAN TGM 15.290 4x2 LL og er udstyret med Euro 6C motor med 290 hestekræfter samt 1150 NM, der sammen med den automatiserede gearkasse TipMatic er medhjælpende til en komfortabel og glidende kørsel.

Der er også valgt fuld luftaffjedring på køretøjet, der også er medvirkende til en mere blød kørsel samt mulighed for lavere indstigning ved at sænke bilen helt i luften. Der er ligeledes kræset for chaufførerne på køretøjet med multifunktionsrat, hvor de vigtigste funktioner på bilen kan betjenes under kørslen uden at skulle slippe rattet.

Det fine fragtlad er placeret oven på vejeceller, således at chaufføren kan følge med i, hvor meget han har med i ladet og hvor meget det vejer.
Opbygning er lavet hos Brdr. Plagborg A/S, som har stor ekspertise inden for dette område.

Det er MAN Servicepartner Hjørring, Frederikshavn, Thisted, som har stået for den endelige klargøring, og salgskonsulent Morten Møller Fanø som har stået for den endelige klargøring.

Der skal lyde et stort tillykke til AVV med deres to nye flotte TGM´er!
... See MoreSee Less

View on Facebook
Facebook